Birgit Soubiers

Over Dreams Work

Dreams Work is in 2017 opgericht en heeft als missie de zaken 'als vanzelf' te laten gaan.

Natuurlijk zetten we onze energie in om zaken voor elkaar te krijgen, en soms vergen werk, studie en zelfs privé aardig wat van ons. Toch kan al dat met plezier gedaan worden, vol inspiratie en oprechte interesse en daarmee weer energie géven.

Voorwaarden zijn dan wel dat wat we doen ook bij ons past, dat we er vervulling in ervaren.
Die vervulling kan bestaan uit het werk zelf, de mensen met wie we werken en/of het doel waarvoor we werken. Zijn we ons bewust van deze zaken, dan voelt werk noch scholing noch ons sociaal leven als plicht -integendeel, we genieten van onze mogelijkheid bij te dragen aan onze eigen groei of die van anderen. Tegenwoordig is het van groot belang dat we positief durven dromen, opdat de wereld een stukje mooier (schoner, socialer) wordt. Dreams Work houdt het wat kleiner, en hoopt jóuw wereld wat mooier te maken.

Of het een stukje ontwikkeling van jou en je medewerkers betreft, of eerder bemiddeling bij een arbeidsconflict, Dreams Work biedt vele mogelijkheden. Dreams Work zorgt er middels maatwerk voor dat de cursus, training, workshop of lezing ook echt bij jou of jouw bedrijf past. Voor meer informatie kun je hier contact opnemen.